0

Winkelwagen

0 Artikelen - € 0,00
Ga naar afrekenen

Used Products

Maastricht

Maastricht

Aankoop | Garantie

Informatie | Garantie Algemeen

 

Op al onze producten heeft u natuurlijk garantie.

Op vertoon van uw aankoopbon is de garantieperiode altijd minimaal 1 maand maar in een aantal gevallen heeft u ook langer garantie!

Afwijkende garantiebepalingen omtrent een artikel zullen op de aankoopbon van de desbetreffende winkel vermeld worden. In zeldzame gevallen geven we op sommige producten in overleg geen garantie.

Indien het product niet goed functioneert zal onze technische dienst dit zal trachten te verhelpen. Lukt dit niet dan kunt u het product ruilen tegen een vergelijkbaar product of ontvangt u een tegoedbon. Teruggave van geld is in bijzondere omstandigheden ook mogelijk. Wanneer je een reparatie en/of technische aanpassing laat uitvoeren door een andere partij dan Used Products vervalt de garantie

Wanneer u online een product heeft gekocht dan heeft u na ontvangst van het product 14 dagen de tijd (zichttermijn) om te beslissen of u het product wil houden of dat u van de koop afziet(herroepingsrecht).

Zichttermijn is geen gebruikstermijn:

U dient tijdens de bedenktijd voorzichtig met het toegezonden product om te gaan. U heeft het recht om het product te beoordelen en te proberen zoals u dat normaal gesproken ook in de winkel zou mogen. Zolang u nog niet heeft besloten om het product te houden, mag u het niet gebruiken.

Wanneer u het product voor meer heeft gebruikt dan nodig is om te beoordelen of u het product daadwerkelijk wil houden bent u aansprakelijk voor de waardevermindering. Used Products heeft dus recht op vergoeding wanneer u het product gebruikt retourneert.

Nadat u het besluit om te herroepen aan de Used Products vestiging bekend heeft gemaakt krijgt u nog eens 14 kalenderdagen de tijd om het product terug te sturen.

Extra vracht- en leveringskosten en de kosten voor het terugzenden van de goederen komen voor rekening van u.

Terugbetaling vind plaats nadat Used Products het product retour heeft ontvangen.

*Individuele vestigingen kunnen in sommige gevallen aanvullende garantiebepalingen hanteren*

Uitzondering herroepingsrecht goederen en diensten:

* Producten die volgens specificaties van de consument vervaardigd zijn of duidelijk voor een specifiek persoon zijn bestemd;

* Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden in verband met gezondheidsbescherming of hygiëne waarvan de gesealde verpakking door de consument is verbroken;

* Games voor de PC en spelconsole, alle software.