x

Addams Family Values (losse cassette) || Super Nintendo

€ 24,99

Omschrijving

Oom Fester heeft zijn geheugen verloren en is in de ban geraakt van Abigail Craven, een achterbaks personage dat erop gebrand is haar hebzuchtige handen te leggen op het verborgen fortuin van de Addams. Nadat ze een misleide oom Fester heeft gerekruteerd en bijgestaan door haar cohorten Tully en The Judge, slaagt ze erin om de andere leden van de Addams-familie binnen het enorme Addams-herenhuis te vangen en gevangen te zetten!

Alleen Gomez kan de dag redden door zijn zoon Pugsley, zijn dochter woensdag en oma te bevrijden - en door de herinnering van oom Fester te herstellen. Het uitvoeren van deze taken is ontmoedigend genoeg, maar dan moet Gomez Morticia opzoeken in de ondergrondse gewelven van het Addams herenhuis en de kwade rechter confronteren in een geschift en spookachtig hoogtepunt!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop