x

APart PC1000R - Professionele CD/MP3-Player (Nwp 284 euro)

€ 159,99

Omschrijving

De APart PC1000R is een professionele multisource CD / USB / SD-kaart muziekspeler uitgerust met meerdere onafhankelijke analoge uitgangen, een coaxiale en optische digitale uitgang en een RS232-poort voor gebruik in geautomatiseerde systemen.

Het maximale analoge uitgangsniveau kan vooraf aan de achterkant worden ingesteld, om het uitgangsniveau van andere geluidsbronnen te passen.

Op de voorkant en achterkant van het apparaat zijn zijn USB en SD sleuven aanwezig. De PC1000R kan door de knoppen op het frontpaneel, de infrarode afstandsbediening (meegeleverd), een infrarood afstandsbediening extender zoals PIR-REC (optioneel) of RS232-opdrachten bediend worden. Een lijst met de mogelijke RS232 commando’s is opgenomen in de handleiding.

PC1000R biedt een unieke combinatie van betaalbaarheid, geavanceerde functies en 24/7 betrouwbaarheid. Het maakt dit apparaat de ideale partner voor alle professionele installatie projecten.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop