x

APPLE iPhone 12 mini - 64GB , met doosje - 84 Accu , in nette staat

€ 399,99

Omschrijving

Als je opzoek bent naar een stijlvolle, compacte iPhone, dan zit je met de iPhone 12 Mini wel goed. Deze Apple iPhone 12 Mini 64GB Blauw is de kleinste iPhone sinds tijden, maar van binnen is hij net zo modern en sterk als zijn grote broertjes!

Ondanks het kleine formaat is deze iPhone 12 Mini in staat tot grootse daden. De camera’s zijn fantastisch, hij ziet er erg goed uit en het display is ontzettend scherp. Je krijgt dus een telefoon die alles kan wat je verwacht van de moderne iPhone.

Klein maar fijn
Als jij vaak terugdenkt aan de tijd toen telefoons nog lekker klein waren, dan is deze iPhone 12 Mini misschien wel jouw ideale nieuwe smartphone. Zijn formaat is vergelijkbaar met de iPhone 5S van vroeger en met 13 cm lengte de kleinste iPhone op de markt op dit moment.

Veel scherm in weinig toestel
Ondanks de geringe grootte is het scherm nog wel lekker groot, 5,4-inch om precies te zijn. Dat is mogelijk omdat de schermranden ontzettend klein zijn, waardoor een heel groot gedeelte van de voorkant uit scherm bestaat!

Lekker scherp en goede kleuren
Dat schermformaat is fijn, want het scherm is ook nog eens van uitstekende kwaliteit. Het is een OLED-display, wat betekent dat je geniet van prachtige kleuren en goede contrasten. Het ziet er simpelweg een stuk beter uit dan het gemiddelde LCD-scherm.

Goede camera-set
Zoals je van Apple gewend bent zijn de camera’s van de iPhone 12 Mini erg goed. De telefoon is uitgerust met een dubbele camera achterop en een goede camera aan de voorkant, voor je selfies. Wat er nieuw is dit jaar is dat je de nachtmodus nu ook met je groothoeklens kunt gebruiken, zodat ook groepsfoto’s in het donker erg goed worden!

Goed met video
Naast goede foto’s is Apple altijd de koning geweest van video’s maken met je smartphone, en dat is bij deze iPhone 12 Mini niet anders. Je filmt ontzettend stabiel en in hoge kwaliteit, mede dankzij de samenwerking met Dolby Vision.

Razendsnelle hardware
De nieuwe Apple A14 Bionic-chip waarmee deze 12 Mini Blauw is uitgerust is echt waanzinnig snel, dus je hoeft je geen zorgen te maken over haperende beelden, vastlopende telefoons of andere dingen waar je chagrijnig van wordt. Deze iPhone loodst je razendsnel door je telefoon heen, ongeacht wat je ermee doet.

iOS 14
Je iPhone gebruiken doe je zoals je gewend bent dankzij het slimme besturingssysteem van Apple, iOS 14. Deze versie is nog makkelijker in gebruik, dus ook als je nog nooit een iPhone hebt gebruikt is dit erg eenvoudig aan te leren.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop