x

Apple iPhone Xs 512GB - Accu 83% , nwpr. 659 Euro

€ 379,99

Omschrijving

Conditie : Lichte gebruikerssporen op het scherm , de telefoon werkt verder prima !

In September 2018 heeft Apple, net als elk jaar, haar nieuwe vlaggenschepen voor 2018 gelanceerd. De Apple iPhone XS 512GB Black is de directe opvolger van de iPhone X uit 2017, en lijkt er dan ook veel op. Toch zijn er een aantal dingen veranderd!

Zo heeft deze versie maar liefst 512 GB opslaggeheugen. Daarnaast heeft het toestel ook 4 GB werkgeheugen, een verbeterde processorchip, en is de camera verbeterd. Het scherm is nog net zo goed als vorig jaar, en het uiterlijk gooit nog altijd hoge ogen.

512 GB aan opslag
Het klinkt een beetje bizar; de Apple iPhone XS 512GB Black heeft 512 gigabytes aan opslagruimte. Het is een typisch geval van push it to the limit. De kans dat je deze 512 gigabytes vol gaat maken is bijzonder klein, tenzij je een volledige film- en seriecollectie op je telefoon wilt zetten.

5.8-inch OLED-scherm
In 2017 verscheen met de iPhone X de eerste Apple-smartphone met een OLED-scherm. Hierdoor kwamen de mooie kleuren in iOS nog meer tot zijn recht, en het was een zichtbare verbetering van de LCD-schermen die we gewend zijn van Apple.

De Apple iPhone XS heeft eigenlijk precies hetzelfde scherm als zijn voorganger, en dat vinden we prima. Geweldige kleuren, lekker groot, goed contrastbereik, noem maar op. Het scherm beslaat zo’n 83% van de voorkant dus je telefoon is nog steeds lekker handzaam.

A12-chip
Onder de motorkap van de Apple iPhone XS vinden we een processor die Apple nog niet eerder gebruikte; de A12-chip. Hiermee is de iPhone XS nog sneller dan zijn voorganger, en zul je nog minder last hebben van haperingen of vastlopende apps.

FaceID
Het ontgrendelen van je iPhone XS doe je heel eenvoudig en snel met FaceID. Deze technologie scant je gezicht en maakt er een 3D-beeld van, zodat alleen jij je telefoon kunt ontgrendelen. Het ontgrendelen gaat enorm snel; je hoeft alleen maar naar je telefoon te kijken!

Dubbele camera
Met de dubbele camera van de iPhone XS 512GB maak je overal en altijd de mooiste foto’s. De camera is enorm slim, waardoor je zelf eigenlijk niet zoveel hoeft te doen. Je haalt je telefoon uit je broekzak, opent de camera app, en maakt zo een geweldige foto. Een kind kan de foto maken!

iOS 12
De iPhone XS is de eerste iPhone die op iOS 12 draait. Hierdoor wordt de software een stuk sneller, en gaat de telefoon ook beter met de energie om, waardoor de accu langer meegaat. Er is ook een nieuwe app genaamd Schermtijd, waarmee je overmatig gebruik kunt tegengaan!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop