x

APPLE MacBook Pro 16" 2019 intel i7, 64 / 512GB | NIEUWSTAAT | nwpr 3.849 euro

€ 1.989,99

Omschrijving

De MacBook Pro is een krachtige laptop die is gemaakt om grenzen te verleggen. De laptop heeft, met zijn 16-inch Retina-display, het grootste Retina-display ooit en zorgt dat beelden scherp en kleurrijk worden weergegeven. Werken met de MacBook gaat snel en vloeiend dankzij de snelle Intel i7-processor, het 64 GB werkgeheugen en de sterke AMD Radeon Pro 5500M grafische kaart (8 GB). Zo kun je efficiënt en productief werken terwijl je geniet van de grafische prestaties. Daarnaast zorgt de Pro met zijn 512 GB SSD voor voldoende opslagruimte en maak je voor een langere tijd zorgeloos gebruik van het apparaat. De laptop beschikt namelijk over een batterij die tot maar liefst 11 uur lang meegaat. Verder beschikt de Pro over vier razendsnelle Thunderbolt 3-poorten en heb je al je favoriete shortcuts altijd binnen handbereik dankzij de Touch Bar. Dit alles maakt de MacBook Pro 16” uitermate geschikt voor professionele gebruikers.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop