x

Aria CH-5 chorus

€49,99

Omschrijving

De Modtone Aqua Chorus is hier om je muziek in balans te brengen en te verbeteren. Het Modtone Aqua Chorus, een echt bypass-boetiekpedaal, produceert adembenemende tonen van een klassiek vintage koor of een roterend Leslie-effect. Je kunt een vloeibare dimensie aan je toon toevoegen met de 2-staps knopconfiguratie van dit chorus-gitaarpedaal. Dit Modtone gitaarpedaal heeft een robuust metalen chassis dat elke druk aankan die u erop uitoefent tijdens uw uitvoeringen. Je kunt eenvoudig de snelheid van het vloeibare chorus-effect regelen met de "Rate" -knopfunctie van dit chorus-gitaarpedaal. Dit Modtone gitaarpedaal is echt veelzijdig; het is in staat een licht subtiel refrein toe te voegen, evenals een snel vibe-achtig effect aan uw toon.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 2,95

Garantie

Op alle producten geven we garantie. Op tablets, telefoons, laptops en computers is dit altijd drie maanden.

Jouw garantie is geldig op vertoon van de aankoopbon. Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop