x

Artsound 4Tunes1 Speaker | Geel (nieuwprijs € 25,-)

€ 19,99

Omschrijving

Let op: prijs per stuk, 2 stuks op voorraad.

Deze gele, kleine maar fijne, draagbare speaker heeft grootse eigenschappen.
Te beginnen met het vernoemen van de bluetooth ondersteuning uiteraard wat ertoe leidt dat U vrijwel ieder apparaat met bluetooth voorziening kunt koppelen aan de betreffende speaker.
Ook niet geheel oneven is de bijgeleverde accu, die opgeladen werkt voor +/- 3 uur. Kortom dus 3 uur draadloos genieten van je geliefde muziek.
De aanpasbare hoorn kun je zelf in de gewenste stand plooien.
En last not least kun je hem met de bijgeleverde beugel ophangen aan je rugzak of monteren op het stuur van je (brom)fiets. Ideaal als speaker voor onderweg dus!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop