x

ARTURIA Keylab 88 MIDI / USB keyboard, wit,

€ 499,99

Omschrijving

Wanneer je iets groots wilt toevoegen aan je DAW en computer set-up kom je zonder twijfel bij de Arturia Keylab 88 uit! Een stevig MIDI/USB keyboard in de kleur wit, voorzien van alles wat je nodig hebt. Deze versie beschikt over maar liefst 88 toetsen, 9 faders, 9 encoders en 16 RGB verlichte pads. Je muis kun je bij deze Arturia gerust links laten liggen (of rechts), want met de transportknoppen kun je nagenoeg alles bedienen. Hierdoor gaat je workflow er enorm op vooruit en zul je synths bedienen als nooit tevoren.

Met de Arturia Keylab 88 heb je onder andere de beschikking over pitch- en modulatiewielen, maar ook over aftertouch en dat speelt toch net even wat fijner. Naast de UDB-MIDI aansluiting krijg je ook nog eens DIN en CV aansluitingen. Zo kun je onder andere oudere hardware synths aansturen of Eurorack synthesizers.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop