x

asus K52N laptop (z53)

€199,99

Omschrijving

De gemiddelde consument gebruikt zijn laptop voor de meest uiteenlopende taken. Zoals gamen, tekstverwerken en internetten. Waar de meeste laptops ontworpen zijn om in één type gebruik uit te blinken, zijn de laptops uit de Versatile Performance-serie voor iedere soort toepassing geoptimaliseerd. Dit heeft Asus bereikt door een specifieke samenstelling van specificaties. Chocolate-toetsenbord Het Chocolate-toetsenbord van Asus is niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook om te gebruiken. Dit komt door de uitgeholde toetskappen die zich als een mal om je handen vormen. Het biedt een aanzienlijke tijdswinst bij het typen en minimaliseert typefouten. Het is een ergonomisch ontwerp waar je veel profijt van zult hebben. Asus Power4 Gear De Asus K52N is voorzien van Power4 Gear, een energiebeheerprogramma ontwikkeld door Asus. Met dit gebruiksvriendelijke programma maak je de juiste balans tussen prestaties en energieverbruik. Zo gaat je accu langer mee en zul je minder snel gebruik van de ac-adapter. En door de EPU (emergency power unit) verbruikt je laptop de juiste hoeveelheid stroom als deze is aangesloten op de netvoeding.
Model: Asus K52N
Hardschijf- 250 GB
Geheugen- 4 GB
scherm- 15.6 scherm
Processor- AMD Athlon II P320 Dual Core Processor @ 2,10 Ghz

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 2,95

Garantie

Op alle producten geven we garantie. Op tablets, telefoons, laptops en computers is dit altijd drie maanden.

Jouw garantie is geldig op vertoon van de aankoopbon. Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop