x

Audio Technica ATH-M50x Professionele monitorkoptelefoon | nwpr 169 euro

€ 109,99

Omschrijving

De M50x is een van onze meest geprezen audio-oplossingen en onze best verkochte hoofdtelefoon. De M50x is gebaseerd op de ATH-M50 en bevat een verbeterde afneembare kabel voor het gemak en veelzijdigheid, perfect voor de studio, om te gamen of wanneer u onderweg bent.

Geniet van passieve geluidsisolatie door de comfortabele oorschelpen die zijn ontworpen om u in de zone en in het spel te houden, terwijl de drivers met groot diafragma ons naar dat fantastische geluid begeleiden dat zo geliefd is in de industrie.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop