x

B&O Beovision MX7000, David Lewis design met de aktieve luidsprekers

€ 50,-

Omschrijving

De BeoVision MX7000, ontworpen door David Lewis in de tachtiger jaren, is de eerste televisie set van Bang & Olufsen met werkende speakers en staat in de boekjes omschreven als een echte klassieker.

De televisie is nog in een zeer goede staat gezien de leeftijd, wat 20 jaar is. Het beeld is voor zijn leeftijd nog altijd goed en de tv zelf heeft minimale gebruikssporen. Daarbij is de standaard meegeleverd bij de televisie, en is daarom de TV compleet.
De afstandsbediening BEO4 is separaat verkrijgbaar voor 60 euro.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop