x

B-PHYSIC PULL-UP Bar 72-97CM Optrekstang Deur

€ 30,-

Omschrijving

Zelf aan het trainen? Dan is deze B-physic optrekstang echt iets voor jou! Verstelbaar, multifunctioneel en bovenal veilig in gebruik. Train waar en wanneer je maar wilt, zonder moeilijke montage of het moeten boren van gaten. Gemakkelijk in shape met B-physic!

Voordelen
✓ Veilig in gebruik
✓ Hoogwaardige kwaliteit
✓ Overal te gebruiken
✓ Multifunctioneel
✓ Verstelbaar
✓ Eenvoudige (de)montage
✓ Inclusief antislip
✓ Belastbaar tot 200kg

LET OP: Deze pull up bar is niet geschikt voor holle deurkozijnen.

Eenvoudige (de)montage
Het gebruik van deze optrekstang is bovenal eenvoudig. Je hoeft geen gaten te boren in de muur of het kozijn. Hij laat daarbij geen afdrukken achter na gebruik. Gebruik hem overal, en demonteer hem eenvoudig om hem mee te nemen of op te bergen.

Inclusief e-Book
Inbegrepen bij de optrekstang onvangt u ook een e-Book vol met handige tips! Er staan meer dan 30 oefeningen in met uitgebreide beschrijving en visuele ondersteuning. Met een handige inhoudsopgave kunt u oefeningen uitkiezen gebasseerd op moeilijkheidsgraad, hoogte van de stang en welke spieren u ermee traint. Al en al een heel handig e-Book dat zo goed mogelijk met u meedenkt!

Multifunctioneel
De B-physic optrekstang is niet alleen goed voor pull-ups, maar kan ook gebruikt worden voor sit-ups, dips, crunches, triceps-dips en nog veel meer. De stang kan je op elke gewenste hoogte in de deuropening plaatsen. Doe al je oefeningen met maar 1 apparaat! De optrekstang is belastbaar tot wel 200 kg.

Veilig in gebruik
Wegens de hoogwaardige kwaliteit is de B-physic optrekstang veilig in gebruik. Hij bezit over comfortabele handgrepen en antislip schuim. De B-physics optrekstang zal altijd goed op zijn plek blijven zitten.

Wat zit er in de verpakking?
✓ 1 x B-physic optrekstang
✓ 1 x Griphandschoenen
✓ 1 x Instructieboekje

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop