x

Bang & Olufsen Beo 5 afstandsbediening + lader

€165,00

Omschrijving

De Beo5 is een slimme en simple oplossing van Bang & Olufsen om het gemak van alle apparaten via een touch screen te bedienen. Laat de Beo5 bij uw Bang Olufsen dealer programmeren naar eigen smaak en met alle ruimtes die u wilt bedienen in huis. Bij een licht aanraking licht de Beo5 op nodigt u uit deze te gebruiken. Buiten het bedienen van uw apparatuur kan de Beo5 het verlengstuk zijn in de huis automatisering.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop