x

B.C. Rich Warlock MK11 Elektrische Gitaar met Floyd Rose (nwpr € 1545,-)

€219,99

Omschrijving

Voor details over slijtage zie foto 7 en 8.

De BC Rich Warlock MK11 is een opvallende elektrische gitaar met de ernstige metal muzikant in het achterhoofd. De extreme lichaamsvorm is een handtekening van BC Rich & rsquo; s veel ontwerpt, en is ervoor te zorgen dat je onderscheiden van de menigte. De MK11 voordelen van een Ziricote-top, die duidelijkheid met subtiele ondertonen produceert. De Warlock MK11 functies hoge output, open pick-ups ontworpen om te duwen een grote drive Toon, terwijl een Floyd Rose brug systeem de klassieke tremolo effect van veel gitaar legendes biedt. De 2 delen, Toon met spoel de kraan en 3 manier positie selector laten u toe om het geluid die je nodig hebt zonder minder te compenseren. Esthetiek, Toon en energie zijn alle functies waardoor de BC Rich Warlock MK11 een krachtig instrument te gebruiken.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop