x

BeamZ Pro BWA-510 Alu LED PAR IP65 14x 15W 4 in 1 RGBW LED's DMX

€ 199,99

Aantal:

Omschrijving

De Beamz Professional BWA 510 Aluminium IP65 LED Par is de ideale LED-straler voor een effectvolle lichtbesturing op iedere party!

De LED-straler imponeert met zijn indrukwekkende lichteffecten: In een lichte aluminium behuizing zijn 14 x 15W 4in1 LED's met RGBAW-UV kleurenmix ondergebracht die elk voor 15 watt vermogen zorgen. Hij is met alle functies uitgerust die je van een LED-schijnwerper mag verwachten: in de door muziek aangestuurde modus kan de gevoeligheid worden ingesteld, in de automatische modus de snelheid. Bij DMX-gebruik kan de LED-straler via 2, 3, 4 of 8 kanalen worden bediend en is daarmee met zijn robuuste aluminium behuizing en de hoogwaardige afwerking ook goed geschikt voor professioneel gebruik.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop