x

Behringer Compressor Sustainer CS400

€19,99

Omschrijving

Dynamiek is belangrijk in muziek. Het helpt in het overbrengen van emotie, of het nu een blues solo of keiharde metal is. Maar onbedoelde dynamiek kan dat allemaal verpesten. Dat is waar compressie komt kijken. Compressie verzacht harde geluiden en vice versa, om alles weer uniform te krijgen. Dus het hoofddoel van een compressor is om hetzelfde volume te krijgen voor elke noot.

Is het u ooit opgevallen hoe sommige snaren op uw gitaar of bass harder klinken dan anderen? Dat komt doordat snaren met een lagere massa niet zoveel uitsturen als zwaardere snaren. Wanneer u het goed kunt gebruiken, zorgt een compressor ervoor dat alle snaren op hetzelfde volume stan. Compressors zijn ook goed geschikt voor slap-style muzikanten, omdat het thumb slaps, string pulls en muted notes allemaal op hetzelfde volume brengt, voor een percussief effect.

U kunt altijd uw compressie instellen met de speciale Attack en Sustain draaiknoppen. Met de Level knop kunt u de output subtiel instellen, of een keiharde volumeboost geven. En met Tone kunt u de harmoniën precies instellen zoals u het wilt.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop