x

BEHRINGER EUROLIVE B208 Actieve Speakerset , in nette staat

€ 269,99

Omschrijving

Dit kleine luidsprekertje dient niet onderschat te worden door zijn afmetingen, want ondanks de 8 inch woofer wordt een flinke geluidsdruk neergezet. Dit kastje presteert! Een klasse D versterker zorgt niet alleen voor een lichtere en compactere behuizing, maar ook voor een dijk aan vermogen! Dat komt in dit geval goed uit omdat dit kastje gericht is op efficiëntie en presteren. Als topkastje komt hij pas echt tot zijn recht, omdat dankzij de 8 inch woofer het mid netjes en helder wordt weergegeven. Dankzij verschillende ingangen en doorlusmogelijkheden kunt u deze luidspreker echt multifunctioneel inzetten. Is het niet als topkastje, dan wel als DJ-monitor of spraakversterking.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop