x

Behringer FCB1010 MIDI voetcontroller (Nwp 169)

Behringer FCB1010 MIDI voetcontroller (Nwp 169)

€ 109,99

Omschrijving

Ongeacht of u muzikant bent of geluidstechnicus: met de FCB1010 haalt u het meeste uit uw gear zonder uw handen te gebruiken! Naast de indrukwekkende MIDI functies, heeft u ook twee jacks voor analoge schakelingen. De FCB1010 heeft ook een robuuste, road-proof behuizing.

Hierdoor is het de ideale voetcontroller die gebruikt kan worden voor talloze toepassingen, denkt u bijvoorbeeld ook eens aan het aansturen van functies in uw DAW? En ook verlichting, al dan niet via de PC, kan worden aangestuurd via een controller met MIDI-interface.


In een nette staat met stroomkabel.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop