x

Black mirror - PS4 Game

€ 19,99

Omschrijving

Schotland, 1926. Na de dood van zijn vader bezoekt David Gordon voor het eerst in zijn leven zijn voorouderlijk huis. Een leven dat snel wordt bedreigd door de donkere geheimen die veel van zijn voorouders tot waanzin hebben gedreven. Bloed is niet altijd dikker dan water.

Net zoals in de originele adventure trilogie, vormt het Gothic Horror-genre en zijn unieke sfeer van waanzin en psychologische nood de kern van Black Mirror. De point-and-click-gameplay van de originele trilogie vormde de basis voor de vernieuwde gameplay, die zich focust op het nauwkeurig onderzoeken van de omgeving en de interactie met de gruwelijke visies, waardoor David Gordon geplaagd wordt.

Een moderne interpretatie van de gerenommeerde gothic-horror adventure reeks, The Black Mirror
Interageer met verschijnselen in visies die je helpen om meer te leren over het verleden van je familie
Griezelige sfeer die zich richt op de mentale horror, in de stijl van Edgar Allan Poe en HP Lovecraft
Hoogwaardige voice acting

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop