x

BlackBerry Torch 9800 Black QWERTY

De BlackBerry Torch 9800 combineert het beste van twee werelden. Dit toestel is voorzien van een voor BlackBerry zo kenmerkend qwerty-toetsenbord, én van een 3,2 inch capacitive touchscreen. Dat maakt de Torch 9800 zowel geschikt voor fervente BlackBerry-

€79,99

Omschrijving

De BlackBerry Torch 9800 combineert het beste van twee werelden. Dit toestel is voorzien van een voor BlackBerry zo kenmerkend qwerty-toetsenbord, én van een 3,2 inch capacitive touchscreen. Dat maakt de Torch 9800 zowel geschikt voor fervente BlackBerry-gebruikers die kennis willen maken met touchscreen-bediening als touchscreen-adepten die graag het gemak van BlackBerry ondervinden. Van de GPS-ontvanger en de 5-megapixelcamera tot de snelle internetverbindingen en de Document Viewer, met het gemak van de BlackBerry Torch zit het sowieso wel goed. Een prettige gedachte tijdens drukke werkzaamheden en in je vrije tijd.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop