x

Blackstar HT Metal 5 + HT Metal 112 cabinet

€ 379,95

Omschrijving

Blackstar HT METAL 5 12-inch, 5 Watt buizencombo + HT Metal cabinet met 12 inch

De Blackstar HT METAL 5 is een buizencombo met een vermogen van slechts 5 Watt. Hij klinkt echter als een 100 Watt buizenbak vanwege het laag vermogen push-pull ontwerp. Hierdoor begint de versterker zelfs bij een laag volume al enorm te scheuren. Het ontwerp is gebaseerd op de Blackstar HT-5R, echter dan voorzien van stoerder ontwerp en een veel zwaarder metal geluid. Het high-gain is uitgebreid te tunen en voldoet aan alle eisen van de hedendaagse metal gitarist.

HT METAL 5: ISF instellingen en een 12 inch speaker
De Blackstar HT METAL 5 heeft een vol geluid is bewapend met een speciaal ontworpen 12 inch Blackbird 50 luidspreker. Verder heeft hij twee schakelbare kanalen waarmee u switched tussen een clean geluid en een extreme high-gain distortion. Het geluid stelt u optimaal af via de 3-bands toonregeling en de speciale ISF-draaiknop. Deze knop transformeert het karakter van uw geluid volledig. Van zware Amerikaanse metal tot Britse heavy metal of een volkomen gestoord geluid? Via één enkele draai aan de knop stelt u het eenvoudig af!

Aansluitingen
De achterzijde van de HT METAL 5 is uitgerust met diverse in- en uitgangen. Zo sluit u uw mp-3 speler aan op de ingebouwde lijn-ingang om mee te spelen met een track. Wordt het erg laat is het mogelijk om snel een koptelefoon aan te sluiten. Dankzij de speakeremulatie geniet u van een levensechte gitaarsound, zonder daar ook maar iemand bij lastig te vallen. Verder is de combo voorzien van een effectloop voor uw externe effectpedalen of -processors en diverse luidsprekeruitgangen voor een extra speakerkabinet.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop