x

Bosch GWS 14-125 CL

€ 50,-

Omschrijving

Met de Bosch Blauw GWS 14-125 CI Professional Haakse Slijper slijp je werkelijk overal doorheen. Deze slanke slijpmachine heeft namelijk een zeer krachtige 1400 watt motor en ligt goed in de hand. Maar de Bosch Blauw GWS 14-125 CI Professional heeft veel meer dan dat. Zo draait de machine op een constant toerental van 11000 toeren per minuut, ook bij belasting. Daarnaast herkent de GWS 12-125CI een blokkering en schakelt hij zich direct uit. En mocht onverhoopt de stroom onderbroken worden zal de haakse slijper niet automatisch aangaan wanneer je de stroom weer aansluit. Een ongeluk zal dus niet snel gebeuren met de Bosch Blauw GWS 14-125 CI Professional Haakse Slijper.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop