x

Bosch Professional - accupack-GBA-18V-3-0-Ah | Nwpr 68.99 euro

€ 49,95

Omschrijving

De Bosch Professional 1600Z00037 gereedschapsaccu is een hoogwaardige energiebron voor al uw Bosch Blauw 18 volt gereedschappen. Deze 18V 3Ah Li-ion accu is uitgerust met de innovatieve Cool Pack-technologie, die zorgt voor een tot wel 100% langere levensduur vergeleken met accu's zonder deze technologie. Deze technologie is essentieel voor professionals die afhankelijk zijn van hun gereedschap voor langdurige en intensieve klussen, aangezien het de accu beschermt tegen oververhitting en daarmee de prestaties en duurzaamheid verhoogt.

De accu is bovendien ontworpen om een val van 3 meter hoogte te weerstaan, wat bijdraagt aan de robuustheid en de betrouwbaarheid in veeleisende werkomgevingen. De volledige compatibiliteit met alle 18 volt apparaten en opladers van Bosch Blauw maakt deze accu extreem veelzijdig en praktisch voor een breed scala aan toepassingen. Of u nu een professional bent of een doe-het-zelver, deze accu biedt de betrouwbaarheid en prestaties die nodig zijn om uw projecten efficiënt uit te voeren.

Specificaties
Voltage: 18 V
Capaciteit: 3 Ah
Type: Li-ion
Technologie: Cool Pack-technologie voor verlengde levensduur
Valbestendigheid: Bestand tegen vallen van 3 m hoogte
Compatibiliteit: 100% compatibel met alle Bosch Blauw 18 volt apparaten en opladers

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop