x

Boss Headphone AMP HA-5

€ 49,99

Omschrijving

De HA-5 Hoofdtelefoon Versterker Play Bus.

De HA-5 klinkt heel lief, het vangt de Boss-essentie en past in een compacte kleine eenheid die je op je bord kunt gooien of in het rond kunt sjouwen!
Dit is een directe imitatie van een Scholz Rockman, en het is eerlijk gezegd niet te armoedig. Werkt hetzelfde als een Rockman, heeft ingebouwde chorus / reverb / OD, twee koptelefoonaansluitingen, lage output, input. Een beetje kleiner, en OOK in staat om te worden gebruikt met een standaard 9v PSA (of 6 AA's .... gebruik de 9v power)

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren