x

Bugera Vintage 22 buizenversterker combo | nwpr 375 euro

€ 259,99

Omschrijving

Buiscombo met twee kanalen, 22 Watt vermogen en turbosound speaker.
De Bugera V22 Combo overtuigt met zijn authentieke vintage vibe en een bijzonder aantrekkelijke prijs. Dienovereenkomstig biedt de Combo Amp een tweekanaals voorversterker met gemeenschappelijke 3-band toonregeling en high-definition reverb effect, terwijl 22 watt van vermogen en een 12-inch turbo geluidsluidspreker voldoende volumereserves bieden voor de volgende band repetitie of club optreden.

De Bugera V22 combo heeft twee kanalen met gemeenschappelijke 3-bands equalizing, nagalm en boost.

Twee kanalen met vintage geluid
De voorversterker van de Bugera V22 Combo is gebaseerd op drie 12AX7-buizen en biedt twee kanalen die het hele spectrum bestrijken, van kristalheldere vintage reinigingen tot sappige overdrive voor klassieke rock. De klassieke 3-bands toonregeling voor lage, middentonen en hoge tonen maakt een nauwkeurige aanpassing van het geluidsbeeld mogelijk, terwijl de schakelbare boost de middentonen benadrukt voor een grotere penetratie. Bovendien zijn het High Definition reverb effect en een serieel effectpad beschikbaar.

EL84 Versterker met Pentode/Triode Schakeling, Turbosound Luidspreker
De klasse A versterker van de Bugera V22 gebruikt twee EL84 buizen van 22 watt, die voldoende volumereserves garanderen voor de volgende repetitie of het optreden in de club. Het is mogelijk om het vermogen te verminderen door over te schakelen naar de "Triode" modus, zodat de Combo Amp ook een goed figuur snijdt in de woning vier muren. De twaalf inch turbo-sound luidspreker klinkt ook enorm krachtig en biedt een fijne resolutie in het bereik van hoogte- en middenhoogtes, waardoor een hoge assertiviteit in bandmix en solospel.

BUGERA V22 Infinium Combo Rear
Op de achterkant van de Bugera V22 Infinium Combo bevinden zich het effectpad, seriële effect connectoren, voetschakelaar en pentode/triode modusschakelaar.

InfiniumLogo
Levensvermenigvuldigingstechnologie met zuigelingenslang
De innovatieve Infinium Tube Life Multiplier Technology van de Bugera V22 Infinium Combo verlengt de levensduur van de ingebouwde voorversterker en eindversterkerbuizen met een factor 20, waarin ze constant worden bewaakt en gemeten. Een LED geeft aan dat de betreffende slang in geval van nood vervangen moet worden. Dankzij het Auto-BIAS-systeem wordt elke buiswissel kinderspel.

De Bugera V22 Infinium Combo in één oogopslag:
Volledige buis combo voor elektrische gitaar met klasse A circuit
Voorversterker met drie 12AX7-buizen, eindtrap met twee EL84-buizen
22 watt vermogen
Triode- en pentodemodus voor vermogensschakeling
Een 12-inch turbogeluidspreker
Twee kanalen met normale en heldere ingangen en gemeenschappelijke 3-bands equalizing
Hoog Definitie Reverb Effect
Geïntegreerde boost
Seriële effect pad
Aansluiting voor externe luidsprekers, schakelbare impedantie

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop