x

Call Of Duty - Black Ops 4 PS4

Call Of Duty - Black Ops 4 PS4

€ 9,99

Omschrijving

De meest gespeelde serie van Call of Duty is terug met Call of Duty: Black Ops 4, een geheel nieuwe game ervaring gemaakt voor de Black Ops community met meer manieren om met vrienden te spelen dan ooit tevoren.

Call of Duty: Black Ops 4 legt de lat hoog voor de multiplayer-modus met tactische gameplay en keuze uit verschillende personages, samen met de drie Zombies ervaringen, het grootste aanbod dat ooit bij een lancering is uitgebracht. Ook komt het Black Ops universum tot leven in de unieke Battle Royale ervaring Blackout, met bekende personages en locaties van de vier Black Ops games.

Call of Duty: Black Ops 4 onderscheidt drie speelmodes:

Multiplayer
Zombies
Blackout
Multiplayer
Call of Duty: Black Ops 4’s multiplayer ervaring biedt de meest tactische verdieping dusver. Met ruige grondgevechten speelt de Black Ops 4 Multiplayer zich af tussen Black Ops 2 en Black Ops 3 en dient als een voorloper op de Specialists en hun achtergrondverhalen. De Multiplayer is ontworpen om spelers meer keuzes te bieden, bepaalde speelstijlen te belonen en een nog intensere wedstrijdervaring te creëren.

Specialists
De Specialists keren groots terug: ieder heeft zijn unieke set wapens en uitrusting, waardoor het combineren van Specialists op basis van speelstijl en game mode een nieuw level van strategie en creativiteit toevoegt – het draait om synergie.

Call of Duty: Black Ops 4 biedt een combinatie van nieuwe en vernieuwde Specialists, die allemaal verschillende gevechtsprofielen en vaardigheden hebben.
Teamwork
De multiplayer in Call of Duty: Black Ops 4 legt de nadruk op tactisch teamspel dat alle speelstijlen beloont die bijdragen aan het succes van een team, niet alleen de individuele prestaties of Kill Death ratio. Spelers kunnen hun talenten combineren en krachten bundelen, waardoor ze als team superieur zijn ten opzichte van solo spelers.

Spelers zijn sterk in hun eentje, maar onverslaanbaar wanneer ze als een team samenwerken. Helemaal wanneer ze Specialists combineren en op een strategische manier samenwerken.
Speler beweging en tempo
Het tempo van Black Ops 4 is verder ontwikkeld, zonder de snelheid van de speler af te remmen. Gevechten zijn tactischer en ook vloeiender dan ooit.

De Black Ops 4 multiplayer bestaat uit grondgevechten, zonder stuwkracht-sprongen of muur-rennen.
Er wordt ook een nieuw manual healthsystem ingevoerd dat strategisch ingezet moet worden: kies wanneer je je health wilt herstellen, dat wordt opgeladen tijdens afkoeling.
Zombies
Met het 10-jarige jubileum van de originele Call of Duty Zombies, biedt Black Ops 4 drie Zombies ervaringen vanaf de lancering.

Nieuw verhaal/personages
Call of Duty: Black Ops 4 Zombies markeert het begin van een geheel nieuwe verhaallijn en nieuwe personages.

Voyage of Despair speelt zich af aan boord van de RMS Titanic, een monumentale setting waar onze vier hoofdrolspelers de waarheid ontdekken over wat de gedoemde passagiers op die noodlottige avond is overkomen.
IX speelt zich af in het oude Rome, waar onze vier hoofdrolspelers stuiten op een Colosseum waar rituele opofferingen plaatsvinden.
De derde map, Blood of the Dead, gaat verder waar fan-favoriet Mob of the Dead gebleven is. De Origins personages van de vorige Zombies verhaallijn bezoeken de vagevuur dimensie van Alcatraz.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop