x

Camino Blu Ray

€9,99

Omschrijving

Avery Taggart (Zoë Bell) is een gevierde Amerikaanse fotojournaliste die in de jungle van Colombia een reportage maakt over guerillastrijders. Guillermo is de leider van de rebellen en hij is blij met Avery's aanwezigheid. Eindelijk kan hij aan de wereld laten zien dat hij goede daden verricht voor de armen. Maar wanneer Avery hem per ongeluk fotografeert terwijl hij een onschuldig slachtoffer maakt, opent hij de jacht op haar. Diep in de donkere jungle moet Avery keihard terugvechten tegen de zwaar bewapende guerrilla's. Hoe ver gaat ze om te overleven?

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop