x

Canon 500D + EF-S 18-55 IS

€149,99

Omschrijving

Heb jij fotoalbums vol met herinneringen? De Canon EOS 500D doet je eerdere fotomomenten verbleken. Want nooit eerder werden je geluksmomenten en avonturen zo mooi vastgelegd. Je ziet eindelijk de beelden terug in de pracht, de kleuren en de dynamiek zoals je het voor je zag. Canons DIGIC 4 beeldprocessor is verantwoordelijk voor deze kwaliteit. Hij maakt korte metten met ruis en creëert de 14-bits beeldverwerking voor die prachtige kleuren. Deze superbevredigende beelden schiet je in 15,1 megapixels. Blaas de foto's op tot posterformaat, zodat je met gemak weer kunt wegzinken in je herinneringen. Omdat je in RAW kunt fotograferen, gaat er direct een wereld van bewerkingsmogelijkheden voor je open. De gegevens van deze RAW-beelden zijn te bewerken, zonder andere belangrijke gegevens te beïnvloeden. Je kunt helemaal los gaan met het bewerken van onder andere helderheid, kleuren, witbalans, contrast en scherpte.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met
de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop