x

CANON EOS 1300D camera + kitlens 18-55mm

€280,98

Omschrijving

Prachtige foto’s en Full HD-video’s maken en die razendsnel delen met je vrienden en familie op de sociale media kan met de nieuwe Canon EOS 1300D. Beelden delen met je smartphone gaat heel eenvoudig via Wifi of NFC. De 18 megapixelsensor levert prachtige foto´s op met spiegelreflexcamera-kwaliteit. De camera is uitgerust met Scene Intelligent Auto. Dat zorgt ervoor dat je qua instellingen altijd goed zit. Naarmate je je skills als spiegelreflexfotograaf verder ontwikkelt, kan je verschillende soorten lenzen en accessoires toevoegen en blijven groeien als fotograaf. De Canon EOS 1300D is hierdoor een zeer goede keuze voor fotografen die op zoek zijn naar een instapmodel van goede kwaliteit.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop