x

Canon EOS-1DX Mark ii Body + 3 extra accu's en av pro cf card 256GB | nwpr € 5.899,99

Canon EOS 1D X mark II body

De Canon EOS 1DX mark II spiegelreflexcamera is ontworpen voor de professionele fotograaf. Dit is te zien aan de robuuste body van magnesiumlegering, het grote 3,2 inch TFT LCD-scherm, de intelligente zoeker, en natuurlij

€2.699,99

Omschrijving

Canon EOS 1D X mark II body 

 

De Canon EOS 1DX mark II spiegelreflexcamera is ontworpen voor de professionele fotograaf. Dit is te zien aan de robuuste body van magnesiumlegering, het grote 3,2 inch TFT LCD-scherm, de intelligente zoeker, en natuurlijk de 20,2 Megapixel CMOS-sensor, naast andere professionele functies. 

 

In aanvulling op de grote pixelgrootte, voor uitstekende foto's en 4K 4096x2160 video met 59,94 fps, is de camera uitgerust met een royaal ergonomisch ontwerp, samen met een slimme indeling van de besturingselementen. CF en CFast-kaartsleuven zorgen ervoor dat elke foto en video kan worden vastgelegd, terwijl de Gigabit Ethernet-aansluiting en de WFT-E8A Wireless File Transmitter en de GPS-verbinding voor een snelle connectiviteit voor het snel delen van bestanden. De magnesiumlegering van de body is stof- en weerbestendig waardoor u de camera in vrijwel elke omstandigheid kunt gebruiken. De EOS 1DX 20,2 Megapixel CMOS-sensor is een 24x36mm full frame sensor, wat beelden kan vastleggen met een resolutie van 5472x3648. De camera biedt ook 14-bit verwerking en een standaard ISO-bereik van 100-51200, uitbreidbaar van 50 tot 409600. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de Dual DGIC 6+ Image Processors van de camera, die veel snellere verwerking mogelijk maakt en een grotere geluidsreductie.

 

Als het gaat om autofocus, zorgt de 61-Point High Density Reticular AF II voor het snel en accuraat vastleggen van beelden. Door de vele opties om AF te schakelen, kunt u snel toegang tot uw gewenste punt selectie krijgen, die u nodig heeft voor uw specifieke situatie. Door de integratie van gezicht en kleurherkenning data, is het systeem zeer stabiel. Zelfs bij snel veranderende lichtomstandigheden. Bovendien, profiteert de E-TTL flitsmeting ook van deze verbeteringen. De camera biedt zowel ALL-I en IPB compressie en ondersteunt H.264/MPEG-4 AVC High Profile. De camera biedt ook Live View, een volumeregeling, een geluidsopname niveaumeter en een Quick Control Dial die het mogelijk maakt om zeer stil aanpassingen te verrichten tijdens het fotograferen.

 

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop