x

CANON EOS1000D spiegelreflex camera

€ 139,99

Omschrijving

CANON EOS1000D spiegelreflex camera in prima staat!

 

De Canon EOS 1000D spiegelreflexcamera biedt uitzonderlijk EOS fotovermogen in een betaalbare, gebruiksvriendelijke camera. De camera is voorzien van een 10.1 megapixel CMOS sensor, waarmee je foto's op posterformaat kunt maken. Zelfs wanneer je delen van je foto selecteert en vergroot, zijn je foto's haarscherp dankzij de hoge resolutie en de geweldige beeldkwaliteit van de Canon EOS 1000D.

Snelle continu-opnamen


Voor indrukwekkende actiefoto's kun je met de Canon EOS 1000D continu-opnamen maken met een snelheid van 3 grote JPEG beelden per seconde - tot de geheugenkaart vol is. Bij gebruik van een 2 GB kaart, betekent dit dat je zonder pauze 514 foto's kunt maken.

Altijd een schone lens


Canon heeft een innovatief systeem ontwikkeld om de Canon EOS 1000D te beschermen tegen stofdeeltjes. Dankzij filters en een stofverwijderingssysteem ben je verzekerd van jarenlang mooie, heldere foto's.

Groot scherm met Live View


Met Live View kun je het 2.5 inch beeldscherm gebruiken om de compositie te bepalen, zoals je dat ook op een compact camera kan. Deze innovatieve technologie maakt fotograferen met een SLR-camera nog leuker en comfortabeler, omdat je niet meer door de beeldzoeker hoeft te kijken.

Snelle beeldverwerking


Dankzij de krachtige DIGIC III processor worden je foto's snel en accuraat verwerkt. Zo kun je in hoge resolutie continu-opnamen maken zonder dat je camera hapert. Dankzij de razendsnelle beeldverwerking geniet je van een nauwkeurige kleurreproductie, korte starttijden en een laag energieverbruik.

Lichter dan ooit tevoren


De Canon EOS 1000D is lichter dan al zijn voorgangers in de EOS-reeks. Met een gewicht van slechts 450 gram is de EOS 1000D ideaal om mee onderweg te nemen en bij je te dragen. Je hebt geen excuus meer om je camera thuis te laten en kansen op prachtige foto's te laten liggen.

Product van het jaar 2008-2009


De Canon EOS 1000D heeft een prestigieuze EISA Award in de wacht gesleept. De camera is uitgeroepen tot 'Consumer camera van het jaar 2008-2009'. Een gegarandeerde topaankoop dus!

Kenmerken van de Canon EOS 1000D:  • 10.1 megapixel CMOS sensor

 

  • Maximaal 3 bps

 

  • 7-punts wide-area AF

 

  • Zelfreinigende beeldsensor

 

  • 2.5 inch Lcd-scherm met Live View mode

 

  • DIGIC III processor

 

  • SD/SDHC geheugenkaarthouder

 

  • Picture Styles beeldverwerking

 

  • Compact en licht in gewicht

 

 • Compatibel met EF/EF-S objectieven en EX Speedlites

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

 • Pinnen in de winkel
 • Contant in de winkel
 • Overboeking per bank
 • IDEAL in de webshop