x

CANON SPEEDLITE 430EX Flitser , in zeer nette staat

€ 119,99

Omschrijving

De Canon Speedlite 430EX is de opvolger van de bekende 420EX en geheel aangepast voor optimaal gebruik van de nieuwste EOS modellen zoals de EOS 5D die geen ingebouwde flitser heeft. De 430EX heeft een automatische selectie van de witbalans opties en past de lichthoek aan bij de zoominstellingen en sensorgrootte. Daarnaast is draadloze automatiek mogelijk in een opstelling met meerdere Canon flitsers. De 430EX heeft een richtgetal van 43 wat ideaal is voor tele-opnamen en indirect flitsen. Voor een compleet multiflitssysteem kan de Speedlite 430EX worden ingezet als draadloze slave wanneer de Speedlite Infraroodzender ST-E2 wordt gebruikt als master.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop