x

CAT S31 smartphone

€89,99

Omschrijving

De nieuwe CAT S31 is tot 1,8 meter valbestendig op beton. De perfecte telefoon in ruige omgevingen of als je wat onhandiger bent en je toestel vaak laat vallen. Naast beton is water ook geen probleem voor de smartphone. De smartphone kan tot 35 minuten onder water blijven op een diepte van 1,2 meter. Ook zoutnever, zand en vuil is voor de CAT S31 geen enkel probleem en doet niets af aan de kwaliteit van de smartphone.

Grote batterij
De batterij van de smartphone is een stuk groter dan zijn voorganger, de CAT S30. Met 4000 mAh kan je makkelijk 1 tot 2 dagen de deur uit zonder op te laden.

Geheugen
Ook het geheugen is groter geworden. Met 16GB intern kan je genoeg applicaties kan installeren en een hele hoop foto's en video's kan bewaren. Als dit nog niet genoeg is kan je het de smartphone gewoon uitbreiden tot 128GB met een SD-kaart. Op de SD-kaart is het alleen mogelijk om video's, muziek en foto's te zetten, dus geen applicaties.

Processor
De CAT S31 is snel door de 4 proceskernen die in dit toestel zijn verwerkt. Ze kunnen een snelheid halen van 1,3GHz wat in combinatie met de 2GB werkgeheugen tot uitstekende prestaties leidt.

Camera
2 Waterdichte camera's maken de CAT 31 helemaal af en zorgen voor scherpe foto's. De voorzijde heeft een 2MP camera en de achterzijde een 8MP.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop