x

Celestion G12T-75 gitaarluidspreker (afkomstig uit Marshall cabinet)

€59,99

Aantal:

Omschrijving

De Celestion G 12 T-75 is een zeer krachtige gitaarluidspreker uit de Classic-serie van het alom geprezen speaker-merk Celestion. Deze 12 inch, 75 Watt, 8 ohm driver is een van de meest verkochte gitaar-luidsprekers ooit, en volgens sommigen de ultieme afstammeling van de oorspronkelijke Celestion G12M Greenback. In de meest uiteenlopende kabinetten, waaronder de beroemde Marshall 1960, kunnen we zijn agressieve trebles en bulderende bassen horen. Het maakt de G12 T-75 tot een zeer dankbare gitaar-speaker voor rock en metal.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop