x

Coeur de Lion ketting edelstenen blauw rood, GeoCUBE collier 4905-10-0703 | nwpr 199 euro

€ 119,99

Omschrijving

Een juweeltje! Prachtig collier met echte edelstenen uit de GeoCUBE collectie naar ontwerp van Carola Eckrodt, nieuw in geschenkverpakking.
Ketting van roestvrijstaal geregen met chalcedoon, carneool, sodaliet, howliet, synthetisch tijgeroog, Swarovski® kristallen en strass rondellen met roestvrijstaal in de kleuren rood, wit en blauw.
Het collier is te dragen van 42 cm tot 48 cm, door het verlengkettinkje. De dikte van de blokjes 0,6 cm.
Bijpassende armband en oorbellen zijn ook te bestellen bij Zilver.nl.
Het collier wordt verzonden in een luxe sieradendoosje van Coeur de Lion, met echtheidscertificaat. Het doosje wordt ook nog eens mooi ingepakt in luxe inpakpapier met lintjes en strikjes versierd.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop