x

Dead Space 2 [XBOX 360]

€ 4,99

Omschrijving

Isaac Clarke is terug voor een nieuw bloedstollend avontuur in Dead Space 2, de opvolger van de bekroonde survivalhorrorgame van Visceral Games. Het spel start wanneer Isaac, de enige overlevende van de besmetting aan boord van de USG Ishimura, ontwaakt uit een coma in een enorme stad in de ruimte, genaamd "The Sprawl". Opgejaagd door de overheid en geplaagd door symptomen van dementie en visioenen van zijn dode vriendin, zal Isaac alles in het werk moeten stellen om zichzelf te redden en de stad te zuiveren van de gruwelijke en ongenadige Necromorphs. Gewapend met een nieuw arsenaal aan 'werktuigen' om de Necromorphs van hun ledematen te ontdoen, zal je de stad moeten verkennen om een oplossing te vinden voor deze nieuwe uitdaging. Overleven is niet het enige waar Isaac mee bezig is in Dead Space 2. Deze keer neemt hij de leiding om voor eens en voor altijd af te rekenen met de Necromorphs.

4-tegen-4

Voor het eerst in de 'Dead Space'-spelreeks kan je nu ook je vrienden virtueel ontdoen van hun ledematen. Vecht in 4-tegen-4 online matches (mensen tegen Necromorphs) en speel door vijf verschillende verhaalgedreven missies, waarin je samen bepaalde doelen moet bereiken om heelhuids het einde te behalen. Zo zal je (als mens) op de map 'Titan Mines' vastzitten in een mijn met de andere spelers en 3 verschillende componenten moeten verzamelen om een Shockmine te bouwen en te ontsnappen. Op de 'Escape' map zal je je door een massa necromorfs moeten werken op weg naar de escape pods. Onderweg zullen verschillende toestellen geactiveerd moeten worden. Terwijl één speler dit doet moeten de andere spelers de Necromorphs van hem af zien te houden. Eens de escape pods geactveerd zijn is het echter ieder voor zich en je wil echt niet de laatste mens zijn met vier Necromorphs achter je aan.

- Verken de enorme stad "The Sprawl", verken onder meer de "Church of Unitology' en infiltreer de CEC faciliteit.
- Nieuwe wapens zoals de Javelin, waarmee je de Necromorphs aan de muur kan nagelen, mijnen om ze in de val te lokken, ...
- Gebruik telekinese om ledematen in dodelijke wapens te veranderen of schiet een raam aan diggelen om de Necromorphs de ruimte in te zuigen.
- Nieuwe en verbeterde 'Zero-G' - Gebruik Isaac's nieuwe boosters om je door zwaartekrachtloze gebieden te begeven.
- Online multiplayer - 4-tegen-4 online gevechten met objectieven op 5 maps, waarbij je de rol van mensen of Necromorphs op je neemt.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop