x

DENON DCD-520AE CD / SACD speler met BURR-BROWN DAC en hoogwaardige klank

€ 119,99

Omschrijving

Advanced Acoustics CD-speler in degelijk ontwerp, afgestemd op de Europese smaak qua klank en geluidsweergave. Vervaardigd van speciaal geselecteerde componenten en een uitgekiende constructie met zo kort mogelijke signaalpaden zorgen voor een zeer \schoon\' geluid met een minimum aan vervorming en interferentie. De hoogwaardige geluidskwaliteit wordt verder gewaarborgd door de hoogpreciesie 32-bit/192 kHz D/A-omzetter, ontwikkeld door DENON technici met jarenlange ervaring op het gebied van digitaal audio. Met deze achtergrond kun je verzekerd zijn dat alle fijne nuances in de muziek op uiterst getrouwe wijze ten gehore worden gebracht.

Het door DENON ontwikkelde loopwerkmechanisme is centraal geplaatst om resonanties zoveel mogelijk tegen te gaan. De bouw van de gehele speler is trillingsbestendig en is voorzien van een Direct Mechanical Ground-constructie. Geschikt voor weergave van SACD (Hybrid) en CD-R/RW met ondersteuning van MP3 en WMA. Dimbaar tweeregelig display. Programmeerbaar tot 25 nummers, met random play en herhaalfunctie. Optische digitale uitgang. Energiezuinige werking.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop