x

Digitech RP55 multi effectsprocessor pedaal | nieuw | nwpr 79 euro

€ 59,95

Omschrijving

Klein doosje, groots geluid. DigiTech introduceert de geheel nieuwe RP55. Dit effectpedaal is uitgerust met maar liefst 11 Amp models en 20 studio-kwaliteit effecten, waarvan je er zelfs 8 gelijktijdig kan gebruiken voor ongekende mogelijkheden en unieke geluiden. De RP55 is het meest eenvoudig te gebruiken RP product; kies gewoon de amp die je wil en een effect preset, zonder moeilijk programmeerwerk… klinkt altijd goed! Alle instellingen zijn geoptimaliseerd op basis van de jarenlange ervaring die DigiTech samen met professionele gitaristen heeft opgebouwd op het gebied van effect en amp modelling. De RP55 maakt gebruik van de prijswinnende AudioDNA DSP chip om zo effecten en amps te genereren van studio-klasse. Voeg daar de 24-bit A/D/A conversie aan toe en je hebt een professionele geluidskwaliteit voor een ongekend lage prijs! Daarnaast heeft de DigiTech RP55 ook nog een ingebouwde drummachine met 30 ritmes en een makkelijk te gebruiken 13-LED chromatisch stemapparaat. Of je nu net begint met je zoektocht naar de ultieme gitaarsound, of je bent gitaarveteraan… de RP55 heeft voor ieder wat wils!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop