x

Donkey Kong - SNES (PAL)

€24,99

Omschrijving

Donkey Kong Country is een platforgame ontwikkeld door Rare en uitgegeven door Nintendo voor het Super Nintendo Entertainment System.

Het werd voor het eerst uitgebracht in 1994. Donkey Kong Country was het eerste Donkey Kong spel dat niet werd geproduceerd of geregisseerd door Shigeru Miyamoto, de oorspronkelijke maker. Het werd geproduceerd door Tim Stamper, hoewel Miyamoto nog steeds betrokken was bij het project.

Na een intensieve marketingcampagne, ontving Donkey Kong Country zeer hoge waarderingen en verkocht wereldwijd meer dan negen miljoen exemplaren, waardoor het de op een na best verkochte SNES spel werd.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop