x

DTC Audio TRAmp-CD portable audio systeem

€ 189,99

Omschrijving

De Tramp CD is een ultra compacte en krachtige 50 Watt mobiele draadloze versterker inclusief een UHF handmicrofoon en een ingebouwde CD speler.

De ingebouwde CD speler ondersteund ieder CD media zoals audio CD, CD-RW en MP3. Op de TRAmp CD kan ook een tweede (draadloze) microfoon aangesloten worden of een ander audio apparaat zoals een MP3 speler. Alle ingangen hebben een aparte volume regeling.

De Voice Priority functie van de TRAmp CD onderdrukt de muziek zodra de microfoon in gebruik is. Een digitale echo creëert een muzikaal effect tijdens het optreden.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop