x

Een tegen 100

€ 4,99

Omschrijving

Een tegen 100
In Postcode Loterij Éen tegen 100 stelt Caroline Tensen vragen over uiteenlopende onderwerpen. Niet alleen de kandidaat moet ze beantwoorden, ook de honderd tribunespelers buigen zich erover. Hoe meer mensen een fout antwoord geven, hoe meer geld de kandidaat opstrijkt. Om de prijzen in de wacht te slepen moet de speler dus slimmer zijn dan het publiek.
Triviakoning

De DS-versie bevat maar liefst 3000 vragen en net als op tv mag de speler kiezen tussen moeilijke en makkelijke vragen. De solo mode spitst zich toe op 5 verschillende game modes: klassiek, nieuwe stijl (gekend van tv), triviakoning (zonder hulp-middelen), geldwolf (5 verdubbelaars die je slim moet gebruiken) en centenknijper (vier escapes maar je verdient minder geld).
1 tegen vrienden
Je kan de DS-versie ook met meerdere spelers spelen. In de klassieke modus geef je de DS door aan de volgende speler. De X tegen 100 geeft je de kans om samen met de andere spelers de tribunekandidaten naar huis te spelen, samenwerken is de boodschap. 1 tegen X geeft je de kans, hoofdkandidaat te zijn met het netwerk van vrienden als de tribunekandidaten.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop