x

Eufy RoboVac 30C, Robot stofzuiger, NIEUW, Compleet met doos | Nwpr 188,- Euro

€ 129,99

Omschrijving

Wie zou Eufy RoboVac 30C moeten kopen
Als je tapijten in je huis hebt, dan zou je voordeel moeten halen uit de BoostIQ functie van de RoboVac 30C. Het kan automatisch de zuigkracht verhogen, als er tapijten worden waargenomen om een diepere reiniging te leveren.
Mocht je een krap budget hebben, dan is de RoboVac 30C een goede keus. Het heeft namelijk een goed gebalanceerde betaalbaarheid en functionaliteit dat andere concurrenten in dezelfde prijsklasse verslaat.
Het heeft een laagprofiel, wat uitstekend werkt als je laaghangend meubilair of moeilijk bereikbare plekken hebt, want dankzij zijn 7,23 cm aan hoogte kan het eenvoudig deze ruimten bereiken.
Wie zou geen Eufy RoboVac 30C moeten kopen
Als je op zoek bent naar een robotstofzuiger met een systematisch schoonmaakpatroon, dan kun je wellicht beter uitwijken naar andere robotstofzuigers met een vermogen om het in kaart te brengen.
Mocht je een hoogpolig-tapijt hebben, dan zal de RoboVac 30C wellicht niet aan je verwachtingen voldoen, want het kan vastlopen en heeft niet genoeg zuigkracht om een hoogpolig-tapijt grondig te reinigen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop