x

ewent usb 3.1 hard disk enclosure 3.5

€ 24,99

Omschrijving

Verander uw interne 3,5-inch SATA HDD of SSD in een externe HDD of SSD met de AACT AC1400 3,5-inch SATA SSD/HDD harde schijfbehuizing. Deze behuizing is schroefloos, waardoor je geen extra gereedschap nodig hebt. Klik je 3,5 inch SATA HDD of SATA SSD in de behuizing, sluit de USB-A kabel aan en neem je schijf overal mee naartoe. Bovendien is de behuizing van staal, waardoor hij tegen een stootje kan. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je hem per ongeluk van je bureau schuift.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop