x

FENDER FSR 65 Princeton Reverb Versterker NIEUW

€ 1.185,20

Omschrijving

Conditie: Nieuw! , met doos.

De FSR '65 Princeton Reverb beschikt over 12 watt aan buizenvermogen, waardoor het de perfecte unit is om naadloos over te schakelen van de oefenruimte naar de studio en naar het podium voor kleine optredens en jamsessies. Hij heeft een single channel design voor een vintage-style respons op je speeldynamiek samen met ingebouwde reverb en vibrato voor het complete one-box klankpakket.

Groove buizen
De '65 Princeton Reverb is geladen met Groove Tubes 6V6 eindversterker buizen. Deze buizen zorgen voor een groot en dynamisch geluid dat ruimte biedt om de natuurlijke dynamiek van je spel te laten doorschijnen. De 6V6 buizen worden gevoed met 12AX7 voorversterkerbuizen die een reeks tonen creëren van clean tot overdrive, via de eenkanaals voorversterkerregelaars met EQ. Eenkanaals versterkers zijn ontworpen om een statisch geluid te produceren, waarop je je gainniveau regelt met gitaarvolumeregelaars en effectpedalen. De '65 Princeton Reverb reageert heel goed op booster- en overdrive -pedalen, waarbij de extra input de buizen kan aanzetten tot verhoogde verzadiging en compressie voor vloeiende soloklanken. De versterker reageert ook op je speeldynamiek en gitaarvolumeregelaars, wat zorgt voor een zeer

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop