x

Fender Greentuner chromatisch windup stemapparaat | nwpr 39 euro

€ 19,99

Omschrijving

De Fender Greentuner heeft zijn naam te danken aan het duurzame concept van deze chromatische tuner. In plaats van steeds nieuwe batterijen te moeten kopen of deze op te laden, kun je door aan het wiel te draaien het stemapparaat zelf opladen! De eerste keer moet je iets vaker draaien om de batterij te activeren, maar daarna is het een kwestie van enkele draaien te geven aan het wiel en je kunt stemmen!

Je kunt het stemapparaat gewoon met een aan en uitknop bedienen en je hoeft alleen maar op te winden als de ledjes minder helder worden.

Het stemapparaat is voorzien van een jackinput zodat je je elektrische instrumenten kunt stemmen, maar je kunt ook stemmen met de ingebouwde microfoon. Door de rode en groene ledjes kun je eenvoudig zien of je instrument op stemming is, ook als het donker is.

Duurzaam stemapparaat, zelf op te laden
Ingebouwde microfoon
6.3mm jackinput voor elektrische instrumenten
Aan/uit knop
Calibratie knop

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop