x

Fenton RP145 Platenspeler, in koffer met speakers en met USB

€65,00

Omschrijving

Deze platenspeler ziet er misschien retro uit maar hij is voorzien van de modernste techniek. Zo zit er op deze witte platenspeler een automatische stop functie en usb aansluiting. De automatische stop functie zorgt ervoor dat aan het eind van een plaat of single de draaitafel stopt, zo voorkom je onnodige slijtage aan de naald. De RP145 is geschikt om alle vinyl formaten af te spelen (7'', 10'' en 12'') en hij is voorzien van 3 verschillende snelheden (33,5, 45 en 78 toeren).

Met deze platenspeler kun je ook vinyl omzetten naar mp3 via een computer. Op de platenspeler zit namelijk een usb aansluiting, met de meegeleverde software en kabel is het mogelijk om je platen te digitaliseren en om te zetten naar mp3 formaat zodat je ze ook in de auto of op je telefoon kunt beluisteren.

Kenmerken:
Draaitafel met snaaraandrijving en incl. naald, element en adapter voor singles
Handmatige of automatische stop aan het eind van een plaat
Levering incl. software en usb kabel voor opname (mp3) via computer
Ingebouwde stereo luidsprekers
Aansluiting voor externe audiobron
Lijnuitgang (RCA / tulp) voor aansluiting op geluidsinstallatie
Prachtige hoge kwaliteit koffer met leer en messing onderdelen voor retro look
Voorzien van anti-shock technologie

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop