x

Final Fantasy IV nintendo ds

€49,99

Omschrijving

Final Fantasy IV (Nintendo DS). Een van de meest geliefde FINAL FANTASY games ooit gemaakt keert terug met een volledige remake voor de Nintendo DS. Een klassiek verhaal van helden verraad verlossing liefde en magie wacht. Mooie 3D-graphics en herwerkte audio Dompel je onder in de wereld van FINAL FANTASY IV als nooit tevoren. Volledig gereviseerde gameplay met een schat aan toevoegingen, waaronder touch screen controle verbeterd Dual screen gebruik herwerkte Boss gevechten een Dungeon mapping systeem en de capaciteit voor personages om vaardigheden te leren van hun vrienden. Fully-Voiced cut-scenes met hoge kwaliteit 3D-personages duw de hardware tot zijn grenzen het instellen van een nieuwe standaard in Nintendo DS storytelling.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043-8525787
WhatsApp: 06 8457 6322

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop