x

FLUKE 179 True RMS Multimeter , nwpr. 395 Euro

€ 249,99

Omschrijving

Conditie : De multimeter is nog in een nette staat

De Fluke 179 is een robuuste digitale handmultimeter met een 6000 count display, en is tot 0.15% nauwkeurig op de standaard meetfuncties. Naast de standaard en true RMS functies voor het meten van volts, ohms en ampères, kunnen ook capaciteit en frequentie metingen gemaakt worden. Verder is er een functie voor diodetest en is het mogelijk om continuïteit te controleren.

De 179 biedt tegenover de lagere modellen in de 170 serie ook temperatuurmeting.

Deze multimeter heeft aan de achterkant een uitklapbare staander en de display is groot en goed af te lezen. Deze multimeter maakt gebruik van een 9V blokbatterij, waarmee je deze ongeveer 200 uur lang kunt gebruiken. De Fluke 179 valt in de meetcategorie CAT IV tot 600V en CAT III tot 1000V.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 06 8568 0636

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop