x

Fresh 'N Rebel True Wireless Earbuds - groen, Nieuw! | Nwpr. 39,99 Euro

€ 27,99

Omschrijving

De Fresh 'n Rebel Twins 1 zijn volledig draadloze oordopjes met stijlvol design en 24 uur speelduur. Je krijgt er een matchende oplaadcase bij, waarin je ze binnen 1,5 uur oplaadt voor weer 4 uur luisterplezier. Verder zijn de oordopjes zowel samen als los van elkaar te gebruiken, ook voor telefoongesprekken, omdat ze beide zijn voorzien van een ingebouwde microfoon. Je bedient de functies eenvoudig via de touchbediening op de oordopjes, en wanneer je ze in de case terugstopt gaan ze automatisch uit. Zodra je ze in je oren stopt, herkennen ze ook automatisch jouw apparaat en staan ze meteen aan. Tot slot zijn de Twins 1 ook compatibel met spraakbesturing via Siri of Google Assistant.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Maastricht.

Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211AW Maastricht

Telefoon: 043 852 5787
WhatsApp: 043 852 5787

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop